Lauantai 20.4.

Trukki-Ukko on yksi suurimmista käytettyjen trukkien kaupan alalla.

          

Trukki-Ukko Oy

HUOLTO JA KORJAUS

 Asiantunteva korjaamohenkilöstömme tekee huolto- ja korjauskeikkoja myös asiakkaan tiloissa.

Trukki-Ukko Oy tekee sekä uusien että käytettyjen trukkien kauppaa. Käytettyjen trukkien varastomme on todella laaja, moneen käyttötarpeeseen meillä löytyy useita vaihtoehtoja. Uusista trukeista edustamme Hyundai ja Ausa trukkeja.

Hyundai on moneen paikkaan kustannustehokas valinta trukiksi. Hyundaita saa diesel-, nestekaasu- ja sähkökäyttöisenä, nostotehon ollessa 1 - 25 t. Hyundailta saa myös varastokoneita, eli lavansiirtovaunut, pinoamisvaunut, työntömastotrukit kuin myös erikoiskoneet. Kaikki koneet on varusteltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Hyundain Euroopan varasto sijaitsee Belgiassa, joten pystymme toimittamaan useimmat koneet hyvinkin nopealla toimitusajalla.

Ausa taasen isopyöräisenä koneena on huonommalla maaperällä työskennellessä aivan omaa luokkaansa. Ausa vastaa monen traktoripyöräisen trukin ostajan tarpeeseen. Ja jos kaksivetoinen trukki tuntuu vielä jäävän kiinni, Ausan saa myös nelivetoisena!

Palveluihimme kuuluu myös käytettyjen ja uusien trukkien varaosien ja tarvikkeiden kauppa, toimimme myös trukkipurkaamona. Usein löydämme asiakkaamme rikkoutuneeseen trukkiin jonkun ratkaisun, joko korjaus uusilla tai käytetyillä osilla, tai sitten trukin vaihto kunnossa olevaan käytettyyn tai uuteen trukkiin. Näissä tilanteissa vanha rikkonainen kone käy vaihdossa!

Ostamme kaikenlaisia trukkeja, riippumatta niiden iästä, merkistä tai kunnosta, myös epäkuntoiset tai osittain romutetut.

 

 

Ostimme Ekströmin konkurssipesästä loput STILL trukkien varaosat. Varaosat on lueteltuna viidessä pdf tiedostossa, jotka ovat alla linkkeinä. PDF tiedoston auettua, paina yhtäaikaa CTRL ja F, jolloin oikeaan yläkulmaan aukeaa etsintäruutu. Syöttämällä tuohon ruutuun etsimäsi varaosan numeron, tietokoneesi etsii hakemaasi osaa. Valitettavasti tämä haku pitää tehdä neljässä ensimmäisessä tiedostossa jokaisessa erikseen. Viidennessä tuo haku ei jostain kumman syystä toimi, josta joudut siis etsimään osaa rivi riviltä. Toki mielellämme me etsimme puolestasi osaa näistä listoista ja muualtakin. 

STILL1 

STILL2

STILL3  

STILL4

STILL5  

 Kesän aikana purimme useita kymmeniä trukkeja, eli valikoima trukkimastoissa on hurjan hyvä.

TRUKKIMASTOT ON EDELLEEN TARJOUKSESSA, ALKAEN 300,- (ALV 0%)