Tiistai 21.5.

Trukki-Ukko on yksi suurimmista käytettyjen trukkien kaupan alalla.

Käytetyt trukit

Alla olevilla linkeillä pääset tutustumaan käytettyjen trukkien valikoimaamme.

Tulossa olevat koneet

Viimeiseksi tulleet trukit eivät välttämättä ole esillä internetsivullamme, joten trukkeja kannattaa tiedustella myös puhelimitse tai sähköpostilla. Tulossa olevia koneita kaupataan myös ennen nettiin esillelaittamista niille asiakkaille, jotka ovat tiedustelleet sen tyyppistä trukkia. Siksi trukkitarpeesta kannattaa kertoa meille.

Myymme vain omia trukkeja ja jokainen trukki on valmiina koeajoa ja tutustumista varten toimitiloissamme Joensuussa. Emme siis harjoita sellaista nettikauppaa, jossa myyjä myy jonkun muun varastossa olevia koneita. Jos trukki on pitkäaikaisessa vuokrakäytössä se on merkittynä trukin tietoihin. Samoin jos trukki on meidän omistama, mutta emme ole vielä hakeneet sitä liikkeellemme, trukin kohdalla on merkintä "TULOSSA".

Trukin varustelu

Jos löytämäsi trukin varustelu tai joku muu ominaisuus on sellainen, jota haluat muuttaa, voimme sen tehdä. Jokapäiväistä muuttamista meille on mm. renkaiden tyypin vaihtaminen joustorenkaasta ilmarenkaaksi ja päinvastoin, sivusiirto- tai asetinlaitteen asentaminen, rulla- ja paalipihtien asentaminen, haarukoiden vaihtaminen, valo-asennukset ja korjausmaalaukset. Voimme myös asentaa muutoin sinulle sopivaan trukkiin toisenlaisen maston, vaihtaa ohjaamon umpiohjaamoksi, madaltaa mastoa tms.

Osassa trukkeja ei ole nostohaarukoita paikallaan, mutta kauppaa sopiessamme koneeseen laitetaan sellaiset haarukat, jotka sinä trukkiisi tarvitset. Luonnollisesti sähkötrukkien mukaan tulee varaaja ja nestekaasutrukkien mukaan kaasupullo.

Trukin pituus

Trukin pituuden ilmoitamme aina ilman haarukoita, vaikka trukissa olisikin kiinteät haarukat. Normaalin trukin pituuden saat siis lisäämällä antamaamme pituuteen 1,2 m.Viimeksi päivitetty: 05.12.2018